Witam wszystkich na forum, kłania się najodleglejszy. Pewnie kilka osób już mnie zna z innych stron poświęconych SE, ja widzę tu parę znajomych... Hmm, nicków, nie twarzy

Używam C903 od miesiąca. I oto moje komentarze:
Od razu rzuca się w oczy niezbyt dobra jakość wykonania: srebrna obwódka klawiszy nawigacyjnych starła się BARDZO mocno, prawie cała jest czarna. Na środku srebrnego klawisza wyboru również zdarte czarne kółko. Srebrna farba zdziera się także z "listwy" oddzielającej ekran od klawiszy (która mimo wszystko jest dużym plusem - przy zsuwaniu można zahaczyć paznokciem, przez co telefon się wygodnie zsuwa) i loga

z tyłu obudowy. Niezbyt więc polecam telefon dla osób, dla których wygląd telefonu jest szczególnie ważny.
Trochę mnie irytuje połyskliwość telefonu - po chwili używania wszędzie są ślady palców.
Aparat niczego sobie, ale czekam aż ktoś zmodyfikuje sterownik aparatu.
Negatywnie zaskoczyła mnie szybkość telefonu tuż po uruchomieniu: robi się wielki laaaaaaaaaag, podświetlenie ekranu się wyłącza, telefon nie reaguje... Po czym nagle wykonuje czynności wszystkich wciskanych przez nas ze zdenerwowania klawiszy i udaje że nic się nie stało. Poza tym szybkość działania jest bardzo dobra.
Wyświetlacz jest naprawdę rewelacyjny, bardzo duży, świetnie odwzorowuje kolory.
Wcześniej używałem W810i, dlatego wielkim minusem jest dla mnie brak przycisku PLAY/PAUSE, mam nadzieję że przycisk ten zostanie w nowszych modelach przywrócony.
To chyba tyle ode mnie, jak sobie coś przypomnę to dopiszę