|
Jupiter
|
 |
« Odpowiedz #15 : 09 Lipca 2009, 17:43 » |
|
Uwierz nie dali by takich rzeczy laserowi. Raczej zadowoleni z jego poczynań nie są żeby mu dawać takie prezenty, tym bardziej że do tej pory chcą mu cały czas życie utrudnić a w sumie najwięcej im przeszkadza po za wykradzionym sprzetem przez cruisera, po za tym sam pisał na forum że dobrym kolegą sony ericssona to on nie jest 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 09 Lipca 2009, 17:44 wysłane przez Jupiter »
|
|
|
|
|
|
codic
|
 |
« Odpowiedz #16 : 10 Lipca 2009, 08:32 » |
|
Nareszcie coś się ruszyło, kolejna XPERIA  ale nadal oczekuję na telefon typu LG KP500 czy coś takiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TmZ
|
 |
« Odpowiedz #17 : 13 Lipca 2009, 11:15 » |
|
Eldar z mobile-review potwierdza, że Rachael będzie mieć oznaczenie: Xperia X5
ź. ESATO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunrise
|
 |
« Odpowiedz #18 : 14 Lipca 2009, 15:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gonia
|
 |
« Odpowiedz #19 : 15 Lipca 2009, 12:16 » |
|
Uwierz nie dali by takich rzeczy laserowi. Raczej zadowoleni z jego poczynań nie są żeby mu dawać takie prezenty, tym bardziej że do tej pory chcą mu cały czas życie utrudnić a w sumie najwięcej im przeszkadza po za wykradzionym sprzetem przez cruisera, po za tym sam pisał na forum że dobrym kolegą sony ericssona to on nie jest  Wiesz... Znam z autopsji wiele takich dziwnych ukladow. Niby sie nie lubia, niby jeden drugiego utopi z checia w lyzce wody, ale jak sie glebiej przyjrzec to i mala kooperacje mozna dojrzec a i przecieki jak nie od tych ludzi to od osob w jakis sposob z nimi zwiazanych bywaja. Niby SE zwalcza cruisera i setoola, ale... Znajac dobrze to srodowisko moge miec wlasnie takie zdanie na ten temat. Pozdr. P.S. Jesli bedzie taki jak byl w planach to moze byc naprawde godny mojej uwagi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
larm
|
 |
« Odpowiedz #20 : 15 Lipca 2009, 14:04 » |
|
Eldar z mobile-review potwierdza, że Rachael będzie mieć oznaczenie: Xperia X5
ź. ESATO
A ten Eldar to jakiś guru czy co.Już w recenzji W995 napisał że telefon nagrywa w 640x480 pix.,a jak jest w rzeczywistości wszyscy wiemy.Dodam że nie jest to jego pierwsza pomyłka.
|
|
|
|
|
|
HARD-CORE-PUNX-XXX
|
|
|
|
TmZ
|
 |
« Odpowiedz #21 : 15 Lipca 2009, 14:09 » |
|
Nie napisałem, że są to potwierdzone informacje. Jako źródło podałem ESATO, dodatkowo nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale ten dział nazywa się: Nowości, przecieki, plotki. To także może być plotka. W tematach z pozostałymi modelami również podałem taką informacje z zaznaczeniem, że nie są to potwierdzone informacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
larm
|
 |
« Odpowiedz #22 : 15 Lipca 2009, 15:03 » |
|
Nie napisałem, że są to potwierdzone informacje. Jako źródło podałem ESATO, dodatkowo nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale ten dział nazywa się: Nowości, przecieki, plotki. To także może być plotka. W tematach z pozostałymi modelami również podałem taką informacje z zaznaczeniem, że nie są to potwierdzone informacje.
OK.Po części się z Tobą zgadzam.Ale skoro piszesz że Eldar potwierdza... ,to brzmi to tak jakby był to jakiś nieomylny facet.Co innego gdybyś napisał że np. Jurek mój kumpel z blokowiska potwierdza że Rachael będzie mieć oznzczenie X5 ,to wtedy faktycznie brzmi to jak plotka.Sorry jeśli czepiam się szczegułów,ale ja to tak odbieram.Pozdr.
|
|
|
|
|
|
HARD-CORE-PUNX-XXX
|
|
|
|
sunrise
|
 |
« Odpowiedz #23 : 15 Lipca 2009, 16:15 » |
|
Eldar Murtazin to redaktor naczelny mobile-review.com. Jego recenzje telefonów były kilka lat temu najbardziej cenionymi recenzjami w Sieci, pojawiały się jako pierwsze w skali światowej, były obszerne, dokładne i bogato ilustrowane. Jednak uległo to zmianie i teraz w niejednej recenzji można znaleźć jakąś gafę.
Nie zmienia to faktu, że Eldar dużo wie i wcale bym się nie zdziwił, gdyby nazwy X2, X3 i X5 się potwierdziły.
Kończymy OT.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TmZ
|
 |
« Odpowiedz #24 : 21 Lipca 2009, 16:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunrise
|
 |
« Odpowiedz #25 : 21 Lipca 2009, 17:28 » |
|
Tylko już pojawiło się info (nie wiadomo czy prawdziwe), że wyświetlacz telefonu wcale nie ma tych 4 cali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunrise
|
 |
« Odpowiedz #26 : 15 Września 2009, 17:51 » |
|
Ten telefon wygląda świetnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dante
|
 |
« Odpowiedz #27 : 16 Września 2009, 08:42 » |
|
No sunrise masz rację... Nawet biała xperia mi sie podoba, co nie tak dawno nie przeszło mi nawet przez myśl, bym mógł mieć telefon takiego koloru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TmZ
|
 |
« Odpowiedz #28 : 16 Września 2009, 12:15 » |
|
Racja, biały Rachael wygląda pięknie. Jeżeli rzeczywiście SE zamierza wypuścić coś takiego, to chyba będzie to mój numer 1. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP400
|
 |
« Odpowiedz #29 : 16 Września 2009, 16:29 » |
|
Faktycznie telefon jest piękny, choć w moim osobistym odczuciu jest już bardziej zbliżony do telefonów konkurencji. Macie już może jakieś domysły kiedy mniej więcej ten telefon miałby się ukazać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|