Już pierwszym wzmiankom o najnowszej prezentacji firmy Sony Ericsson towarzyszyła strona
www.sonyericsson.com/mine , która aktualnie wita nas zagadkowym napisem:
I <SE> waiting for something good. Dzisiaj mogę uchylić wam rąbka tajemnicy związanej z ową stroną. Otóż nie ma ona związku z prezentacją Entertainment Unlimited, która odbędzie się 28.05.2009 roku. W końcu udało mi się dostać troszkę głębiej niż pozwala nam strona powitalna. Okazuje się, że wkrótce znajdzie się tam kampania dotycząca modelu W508, a w szczególności jego wymiennych paneli. Znajdzie się też konkurs, w którym użytkownicy będą mogli wykazać się swoimi zdolnościami w projektowaniu własnej obudowy.
Nagrody dla zwycięzców:
- praca globalnego zwycięzcy trafi do masowej produkcji, a jego nagrodą będzie konsola PlayStation 3
- za zajęcie drugiego i trzeciego miejsca zwycięzcy otrzymają telefon Sony Ericsson W508 z jego własną wcześniej zaprojektowaną obudową
- miejsca od czwartego do dziesiątego zostaną nagrodzone głośnikami MBS-400
Z oczywistych względów nie mogę wam podać bezpośrednich linków, do odpowiednich podstron, w ramach rekompensaty zapraszam do oglądania screenów.

A więc strony z kampanią najnowszej prezentacji Entertainment Unlimited musimy szukać w innym miejscu.