14 Marca 2010, 00:19
  Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Strona www.sonyericsson.com/mine rozszyfrowana  (Przeczytany 2738 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
TmZ
Global Moderator

Zobacz profil Email
« : 21 Maja 2009, 13:43 »

Już pierwszym wzmiankom o najnowszej prezentacji firmy Sony Ericsson towarzyszyła strona www.sonyericsson.com/mine , która aktualnie wita nas zagadkowym napisem: I <SE> waiting for something good. Dzisiaj mogę uchylić wam rąbka tajemnicy związanej z ową stroną. Otóż nie ma ona związku z prezentacją Entertainment Unlimited, która odbędzie się 28.05.2009 roku. W końcu udało mi się dostać troszkę głębiej niż pozwala nam strona powitalna. Okazuje się, że wkrótce znajdzie się tam kampania dotycząca modelu W508, a w szczególności jego wymiennych paneli. Znajdzie się też konkurs, w którym użytkownicy będą mogli wykazać się swoimi zdolnościami w projektowaniu własnej obudowy.
Nagrody dla zwycięzców:
- praca globalnego zwycięzcy trafi do masowej produkcji, a jego nagrodą będzie konsola PlayStation 3
- za zajęcie drugiego i trzeciego miejsca zwycięzcy otrzymają telefon Sony Ericsson W508 z jego własną wcześniej zaprojektowaną obudową
- miejsca od czwartego do dziesiątego zostaną nagrodzone głośnikami MBS-400

Z oczywistych względów nie mogę wam podać bezpośrednich linków, do odpowiednich podstron, w ramach rekompensaty zapraszam do oglądania screenów. Smiley

A więc strony z kampanią najnowszej prezentacji Entertainment Unlimited musimy szukać w innym miejscu. Wink
« Ostatnia zmiana: 21 Maja 2009, 14:11 wysłane przez TmZ » Zapisane

Sprzedam: SETool Box 3
Lollylost100
Ekspert

W902 proto

bartek_wodyk@yahoo.co.uk
« Odpowiedz #1 : 21 Maja 2009, 18:50 »

A już się wszyscy napalaliśmy - duże rozczarowanie. No ale może za to będzie większa niespodzianka podczas prezentacji.

BartX
Średnio-zaawansowany

Yari

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : 21 Maja 2009, 20:16 »

Widzę, że strona nieźle się zapowiada, a nagrody również są świetne.
I można robić tyle styli ile się chce czy jest jakiś limit?

TmZ
Global Moderator

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : 21 Maja 2009, 20:38 »

Prawdopodobnie ilość projektów jest nieograniczona, ale mogę się mylić (sprawdzę to jeszcze potem). Wygra osoba z największą ilością głosów.

codic
Zaawansowany

J132, K310i, K800i, W595, W715, Satio™, Yari™

« Odpowiedz #4 : 21 Maja 2009, 21:43 »

A już miałem nadzieję ujrzeć kolejne modele serii EU lub chociaż ich zapowiedzi. Mimo to, cieszę się, że SE nie rezygnuje i cały czas walczy o klienta :]
TmZ
Global Moderator

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : 27 Maja 2009, 12:21 »

Dzisiaj strona www.sonyericsson.com/mine została otwarta, więc można już swobodnie poruszać się po niej.

sunrise
The Newsman
Global Moderator

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #6 : 27 Maja 2009, 16:30 »

4. This Competition shall be subject to local availability and is only available in the following countries/regions: RUSSIA, UKRAINE, CHINA, INDONESIA, TAIWAN, THAILAND, SPAIN, GREECE, BULGARIA, MIDDLE AND NORTH AFRICA, ISRAEL, GERMANY, SWEDEN, NORWAY, DENMARK, FINLAND, SWITZERLAND, AUSTRIA. MORE COUNTRIES MAY FOLLOW
Na razie nie ma sensu brać udziału Angry

WalkyTap
Nowicjusz
*

K850i :):)

« Odpowiedz #7 : 03 Czerwca 2009, 13:24 »

Poczekamy, zobaczymy jak to moja babcia pod koniec roku mówii.... w sumie fajna stronka tylko... czemu teraz a nie wcześniej...
  Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: