|
codic
|
 |
« : 14 Września 2010, 14:30 » |
|
Co prawda telefon jest chwilę na rynku i wielu z Was może go już posiadać, ale właśnie dotarł do mnie na testy, więc zakładam temat na pytania odnośnie tego modelu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
henryk4
Nowicjusz
SE ZYLO
|
 |
« Odpowiedz #1 : 03 Października 2010, 13:12 » |
|
Witam Poprzednio miałem 750 z softem od W800i miał jedną zaletę zdjęcia miały datę i godzinę zrobienia w prawym dolnym rogu jak to zrobić w ZYLO ?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 03 Października 2010, 13:13 wysłane przez henryk4 »
|
|
|
|
|
|
First
|
 |
« Odpowiedz #2 : 03 Października 2010, 13:41 » |
|
ja chciałem się spytać czy tak małe przyciski wyboru (tak się one nazywają ?  ) są wygodne ?
|
|
|
|
|
|
" życie jest za krótkie żeby jeździć kombi z dieslem "
|
|
|
|
TmZ
|
 |
« Odpowiedz #3 : 03 Października 2010, 14:32 » |
|
WitamPoprzednio miałem 750 z softem od W800i miał jedną zaletę zdjęcia miały datę i godzinę zrobienia w prawym dolnym rogu jak to zrobić w ZYLO ? W nowych modelach SE tego nie ma. Data wykonania zdjęcia jest zapisywana w EXIF.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
codic
|
 |
« Odpowiedz #4 : 15 Października 2010, 19:36 » |
|
ja chciałem się spytać czy tak małe przyciski wyboru (tak się one nazywają ? Tongue ) są wygodne ? Ja nie mam żadnych problemów z ich obsługą. Można by rzec, że są w sam raz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abdul190
|
 |
« Odpowiedz #5 : 15 Grudnia 2010, 21:01 » |
|
To ja mam takie pytanie bo mnie to niepokoi. Moj tata kupil dzis zylo w erze i chcalem wszystko poustawiac i byloby ok gdyby nie 2 male problemy: 1. Nie da sie albo zle widze, zeby ustawic na pulpicie telefonu duzy zegarek. Ten maly normalny nad data jest, ale mojemu tacie lepiej by sie patrzalo na ten duzy 2. Wlaczylem informacje o sieci (ustaiwlem tez jezyk na dowolny) jednak pod napisem era dalej nic sie nie pokazuje ;/ dodam ze w moim miejscu zamieszkania dziala to na w810, k510 i yari oraz innych SE i nokiach jednak w zylo ni rusz.
Soft oczywoscie erowski i raczej bede sie wystrzegal debrandingu gdyz tacie podoba sie tak jak jest.
Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rune
|
 |
« Odpowiedz #6 : 15 Grudnia 2010, 21:55 » |
|
1. Nie ma tej opcji w ustawieniach. Pewnie mozna dograc specjalnymi modyfikacjami 2. Sprobuj wyłączyć 3G w telefonie. Ustawienia -> lacznosc -> sieci komorkowe -> sieci gsm/3g -> tylko gsm
|
|
|
|
|
|
Ambasador marki XPERIA
|
|
|
|
abdul190
|
 |
« Odpowiedz #7 : 16 Grudnia 2010, 17:02 » |
|
Jak pisalem wszystko poustawialem wszystko tak jak zawsze mialem w k850 czy yari gdzie bylo tez 3g... Niestety dalej to samo. Milo by bylo jakby napisal ktos kto ma Zylo i czy mu to dziala czy tez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M19
Nowicjusz
K510i , K850i , Satio ( kupuje w595 na zapasówkę )
|
 |
« Odpowiedz #8 : 24 Grudnia 2010, 18:59 » |
|
Od 3 godzin jestem szczęśliwym posiadaczem Zylo. Mam tylko pytanie : Jak sprawdzić ilość rozsunięć slidera ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medhiss
|
 |
« Odpowiedz #9 : 24 Grudnia 2010, 19:48 » |
|
W menu serwisowym, wejdziesz tam wpisując: -> * <- <- * <- * gdzie strzałki to kierunki klawiszy nawigacyjnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bp
|
 |
« Odpowiedz #10 : 27 Grudnia 2010, 10:41 » |
|
To ja mam takie pytanie bo mnie to niepokoi. Moj tata kupil dzis zylo w erze i chcalem wszystko poustawiac i byloby ok gdyby nie 2 male problemy: 1. Nie da sie albo zle widze, zeby ustawic na pulpicie telefonu duzy zegarek. Ten maly normalny nad data jest, ale mojemu tacie lepiej by sie patrzalo na ten duzy
Soft oczywoscie erowski i raczej bede sie wystrzegal debrandingu gdyz tacie podoba sie tak jak jest.
Pozdro
Tak jak wspominał Rune, nie da się ustawić dużego zegarka, tak jak to np było w k800, ale można spróbować wrzucić sobie na ekran widget z większym zegarkiem. Zawsze będzie większy niż domyślny.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 27 Grudnia 2010, 11:14 wysłane przez TmZ »
|
|
|
|
|
|
abdul190
|
 |
« Odpowiedz #11 : 27 Grudnia 2010, 23:44 » |
|
To ja mam takie pytanie bo mnie to niepokoi. Moj tata kupil dzis zylo w erze i chcalem wszystko poustawiac i byloby ok gdyby nie 2 male problemy: 1. Nie da sie albo zle widze, zeby ustawic na pulpicie telefonu duzy zegarek. Ten maly normalny nad data jest, ale mojemu tacie lepiej by sie patrzalo na ten duzy
Pozdro
Tak jak wspominał Rune, nie da się ustawić dużego zegarka, tak jak to np było w k800, ale można spróbować wrzucić sobie na ekran widget z większym zegarkiem. Zawsze będzie większy niż domyślny. Nie ma już takiej potrzeby  Za pomocą customize_upgrade zrobiłem tacie możliwość właczania dużego zegarka, uaktywniłem też skrót klawiszem w górę, który standardowo odpowiadał za widgety, albo za nic jeśli się widgety wyłączyło, teraz można obojętnie jaką funkcję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
superfly86
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #12 : 16 Maja 2011, 18:51 » |
|
Witam, W zylo denerwuje mnie brak opcji wyłączenia tresci sms w powiadominiu co bylo w kazdym poprzednim telefonie SE. Czy ktoś powie mi czy można to jakoś zmienic ? Chodzi mi o to, żeby po otrzymaniu sms nie pokazywało treści wiadomości a jedynie samego nadawcę.
Czy można jakoś przenieść dane z nokii do SE? Chcialbym przeniesc glownie smsy, myphoneexplorer nie obsluguje Nokii więc może są jakies inne programy ktore to umozliwia ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|